Ny trailer | Spider-Man: Far From Home

/ Marvel, Nyheter
 
Spider-Man: Far From Home
 
Vi har äntligen en trailer till den uppkommande Spider-Man filmen, Far From Home, och jag tänkte att vi kunde ta upp ett par aspekter med den. Först och främst måste jag nämna att detta är en riktigt, riktigt bra trailer. Den får en att bli exalterad inför filmen (väldigt exalterad), men samtidigt visar den inte alldeles för mycket. Vad vi får se dock, är en hint på vilka som kommer vara med i filmen och även en överblick på filmens destinationer, som jag ser väldigt mycket fram emot. Vi får även se en ny Spider-Man kostym, som också den är väldigt snygg. 
 
Karaktärerna som vi får se för första gången i denna trailer är främst Mysterio, självklart, som ska spelas av Jake Gyllenhaal. Vi får se honom både med sin hjälm, och utan, och han är snygg vid båda tillfällena. Vad som är intressant med just Mysterio i denna trailer är att det inte till fullo verkar som att han är ond - "you don't want any part of this". Det kan bli en intressant aspekt, i så fall, trots att det antagligen är en illusion. Förutom Mysterio får vi även se hintar av vad som verkar vara Sandman och Hydro-Man, vilket kan bli intressant. Det är alltid kul med fler skurkar än en. Speciellt när det kommer till Spider-Man.
 
Vad som intresserar mig förutom skurkarna i Far From Home är även det faktum att de kommer att resa till Europa. Två av mina favoritaspekter i filmer kommer alltså att kombineras, resor och superhjältar. Vi får se London, vi får se Venedig, vi får se Prag (i den internationella trailern, här, som släpptes samtidigt) - och om vi ska lita på affischen, kommer vi även besöka Berlin och Alperna i Schweiz. Hur kul kommer inte detta att bli? Förutom detta, så hintas det även om en romans mellan Peter och Michelle, vilket jag också är väldigt glad för. 
 
Utöver detta, får vi självklart också se Nick Fury och Maria Hill som vi redan visste skulle vara med i den här filmen. Tror att båda två kommer passa in i den här filmen perfekt, precis som skurkarna verkar göra. Tror överlag, efter att ha sett den här trailern, att den här filmen kommer att bli väldigt bra. Skulle till och med säga att jag tror att den har potentialen att bli den bästa Spider-Man film som någonsin gjorts. Det var i alla fall den känslan jag fick.


Sex Education: säsong 1

/ Recension: Säsong
 
"Life is awkward as it could possibly be for highschooler Otis Milburn. Otis is a virgin, he’s socially awkward and he also lives with his sex therapist mother. Life gets even more awkward for him when the girl of his dreams Maeve convinces him to set up a sexual health clinic to help their fellow students with the weird and wonderful issues of their sex lives."
 
Det bästa och det sämsta med säsongen
 
Det här var en riktigt bra första säsong. Hade ingen aning om vad jag skulle förvänta mig, eftersom jag hittade serien på Netflix bara ett par dagar innan den skulle släppas. Hade inte sett någon trailer, visste inte vilka som skulle vara med. Men det slutade med att jag älskade det här. Det är en väldigt viktig serie, som verkligen normaliserar att prata öppet om sex och problem som kan komma med det. Detta var absolut en av de bästa aspekterna med den första säsongen av Sex Education. Sedan älskade jag självklart även karaktärerna, och jag tyckte verkligen att landskapet det utspelade sig i bidrog till hur bra serien var. Om det var något som var lite sämre med den första säsongen så var det att jag tycker de kunde ha använt sig mer av själva Sex Education-aspekten. Med deras klinik. Men annars var det nästintill perfekt.
 
Säsongens bästa och sämsta karaktärer
 
Det bästa med karaktärerna i Sex Education, är att alla har bra sidor och dåliga sidor. Ingen är helt perfekt, och alla känns väldigt mänskliga. Därför är det även ganska svårt att välja en favorit, men jag måste ändå säga att det är Otis. Självklart eftersom att han är seriens huvudroll, men även för att jag tycker om hur han passar ihop med andra människor. Hans mamma, Eric, Maeve, hans klienter. Det är väldigt intressant att följa honom, helt enkelt. Förutom Otis älskar jag även Aimee. Seriens sämsta karaktärer tycker jag nog att Ruby måste vara. Hon känns väldigt stereotypisk och ganska onödig, trots att jag tyckte om avsnittet som centrerades kring henne. Men hon verkade inte lära sig något av det, vilket var tråkigt. 
 
 

Best dressed | critics choice awards 2019

/ Best dressed
 
2019 har inte imponerat mig hittills med röda mattan. Golden Globes kom, men ingenting stod riktigt ut (förutom Timothée Chalamet). Sedan kom Critics Choice Awards, och ingenting var egentligen så speciellt här heller. Det mesta var i vitt, svart och silver. Vilket var väldigt fint, men inte så speciellt. Hoppas det blir bättre längre in i årets award season, men nu tänkte jag i alla fall ändå ta upp ett par favoriter från årets Critics Choice.
 
 
Brianna Hildebrand
 
Som ni kanske märkt om ni har kollat på min tidigare best dressed-inlägg, så älskar jag fransar på klänningar. Nästintill varje gång det är en klänning med fransar på, så älskar jag den. Brianna Hildebrands version är självklart inget undantag. Tycker att hon ser helt fantastisk ut i denna skapelse, då hon passar väldigt bra i färgen och formen. Den är även ännu snyggare om ni ser ryggen här
 
 
Amandla Stenberg
 
Jag vet egentligen inte varför, men jag tycker verkligen om den här klänningen. Det är väl kanske eftersom att den är i en väldigt stark färg, rött, men ändå känns relativt simpel. Det är nog även något med formen på klänningen som lockar mig, främst på grund av de speciella ärmarna i kontrast med urringningen. Förstår att detta inte faller alla i smaken, men det är verkligen något som lockar mig med denna outfit.
 
 
Laura Harrier
 
Det här är en väldig simpel klänning. Men det är även en väldigt glamourös klänning, med ett glamouröst halsband, glamourösa skor, glamouröst hår. Det är alltså både simpelt och glamouröst, vilket blir så otroligt vackert. Tycker om det faktum att klänningen är vit, men att den även innehåller silvriga detaljer. Den passar även Laura väldigt bra, vet inte om jag hade tyckt om den lika mycket på någon annan.
 
 
Claire Foy
 
Claire Foy brukar ofta dyka upp i coola kostymer, men denna var ännu bättre än vanligt. Främst på grund av den otroligt snygga topp-delen. Älskar den höga halsen, älskar meshärmen, älskar de glittriga detaljerna. Älskar även det lackade skärpet som separerar byxorna och toppen. Tycker bara allmänt att det här är en riktigt snygg och cool look.  
 
 
Charlize Theron
 
Det här är min absoluta favorit från detta års Critics Choice Awards. Tycker Charlize Theron är så himla cool, och jag tycker att denna klänning verkligen passar hennes personlighet perfekt. Det absolut bästa med klänningen är det faktum att den är i ombré. Jag älskar även att hennes smink är mer brons, guld. I kontrast mot den silvriga klänningar. Ni kan även se hennes otroliga örhängen här.
 
 
Maggie Gyllenhaal
 
Maggie är tidlös. Varje gång jag ser henne, blir jag chockad över hennes skönhet. Seriöst. Trots detta, brukar hennes klädväl inte riktigt vara i min smak eller stil. Men denna gång klickade det verkligen för oss, och jag älskade denna guldiga klänning hon hade på sig. Hon ser ut som en kunglighet, speciellt med de annorlunda axlarna, i stil av en marshall från den franska revolutionen, på klänningen.