Wedding of Dreams och Love In Design | Hallmark 2018

/ Hallmark, Recension: Film
 
Nu är dags för det åttonde Hallmark-inlägget för i år. Åttonde! Det börjar bli lite väl många för att faktiskt länka alla inlägg direkt här, så för att läsa alla mina recensioner av årets filmer, klicka er in på min kategori "Hallmark". Jag kollar på alla filmer de släpper i år, och i år följer jag som sagt Hallmarks egna indelning av dess filmer. Nu var det dags för att recensera filmerna som hamnade mellan Summer Nights och Fall Harvest, nämligen Wedding of Dreams och Love In Design. Hoppas ni hittar något som faller er i smaken.
 
 
Wedding of Dreams
 
In the sequel to Summer of Dreams, it's been a year since Debbie's smash hit "Wonderland." Now living in a small town, she's found true love and left the music industry behind to teach kids the value of their own musical talents. But when her manager begins to pull her back into the limelight to celebrate the 20th anniversary of her first single, "Out of the Blue," Debbie has to decide which will come first – music or love?
 
Mina tankar 
 
Egentligen vet jag inte vad jag förväntade mig eftersom jag inte tyckte om Summer of Dreams, filmen denna är en uppföljare till, men jag tyckte inte Wedding of Dreams var vidare bra. Mitt främsta problem med Summer of Dreams var även mitt främsta problem med Wedding of Dreams, att själva "superstjärna" aspekten är så himla töntig. Framträdandena är jätte dåliga och allt känns bara allmänt konstigt att hon ska göra en comeback. Tror filmen hade varit mycket bättre om hon hade haft en annan karriär än artist, för själva småstadslivs aspekten är mysig. Slöseri av potential. ½
 
 
Love in Design 
 
In need of a shakeup on her home-makeover TV show, star Hannah is sent to her small New England hometown to renovate the historical Lewisburg Manor. When old flame Jeff is assigned to make sure Hannah's design preserves the historical manor, the two must find harmony between the old and the new.
 
Mina tankar 
 
Jag trodde att Love in Design skulle bli en av de bästa Hallmark-filmerna jag har sett på länge, men jag måste faktiskt säga att det är en av de sämre. Jag är faktiskt jätte besviken. Men det känns som att det blir så väldigt ofta med Hallmark, att de väntat bra filmerna blir sämre och tvärtom. Varför jag inte tyckte den här filmen var så bra var eftersom att den inte riktigt hade någon substans. Vi gick aldrig in på djupet, och vi fick alrig riktigt reda på något. Jag är även väldigt besviken över att det inte handlade lika mycket om inredning som jag trodde att den skulle göra. Som sagt - allt behandlades bara på ytan. Tråkigt nog. 

Första intryck | FBI, Single Parents, New Amsterdam och A Million Little Things

/ Första intryck, Midseason 2018/2019
 
Handling
 
From Dick Wolf and the team behind the Law & Order franchise comes an eye-opening new procedural about the inner workings of the New York office of the FBI, bringing to bear all the Bureau's skills, intellect and mind-blowing technology to keep New York and the country safe.
 
Mina tankar
 
När jag besvarade listan över årets midseason-serier så trodde jag att FBI var en serie jag skulle fortsätta kolla på, som jag skulle följa. Efter det första avsnittet måste jag faktiskt säga att jag inte är övertygad. Eftersom det finns så många serier av samma typ så är det ganska viktigt för mig att de står ut, att de presterar utöver det vanliga. Till exempel som 9-1-1. Detta gjorde inte riktigt FBI i dess första avsnitt. Självklart var det kul att vi inte fick samma gamla vanliga "onda människor", men det var inte riktigt tillräckligt. Det enda som kan få mig, i skrivande stund, att bli intresserad av den här serien igen är att det visar sig att den inte bara har ett fall per avsnitt, utan även en underliggande större handling. 
 
 
Handling
 
This ensemble comedy follows a group of single parents as they lean on each other to help raise their 7-year-old kids and maintain some kind of personal lives outside of parenthood. The series begins when the group meets Will, a 30-something guy who's been so focused on raising his daughter that he's lost sight of who he is as a man. When the other single parents see just how far down the rabbit hole of PTA, parenting and princesses Will has gone, they band together to get him out in the world and make him realize that being a great parent doesn't mean sacrificing everything about your own identity.
 
Mina tankar
 
Single Parents var en serie jag inte hade någon uppfattning kring. Hade sett trailern men hade inte riktigt uformat en egen åsikt kring vad jag faktiskt trodde. Jag hade alltså ingen aning vad jag gav mig in på när jag såg på det första avsnittet av Single Parents, men som vanligt med ABC och komedier så var detta riktigt bra. Skrattade ett flertal gånger under detta avsnitt, och kollade till och med om ett par scener för jag tyckte om dem så mycket. Om den fortsätter så här, men även hittar ett djup, kan det här nog bli en stor favorit från denna midseason. 
 
 
Handling
 
Inspired by the oldest public hospital in America, this unique medical drama follows the brilliant and charming Dr. Max Goodwin, the institution's newest medical director, who sets out to tear up the bureaucracy and provide exceptional care. How can he help? Well, the doctors and staff have heard this before. Not taking "no" for an answer, Dr. Goodwin must disrupt the status quo and prove he will stop at nothing to breathe new life into this understaffed, underfunded and underappreciated hospital - the only one in the world capable of treating Ebola patients, prisoners from Rikers and the president of the United States under one roof - and return it to the glory that put it on the map.
 
Mina tankar
 
Jag vet inte varför det är så, men jag brukar faktiskt ha ganska svårt för sjukhusserier. Det är egentligen bara The Night Shift och Emily Owens jag har fortsatt kolla på efter ett par avsnitt. Därför var jag självklart lite skeptisk när jag började kolla på New Amsterdam, främst eftersom jag även tyckte att den såg ganska larvig ut. Men jag måste faktiskt säga att jag är positivt överraskad - främst eftersom det var dess larvighet som jag tyckte om mest. Med "How can I help?" som kastades omkring (orimligt) ofta i detta pilotavsnitt. Detta är en serie som ger en hopp, vilket är fint. Utöver det var skådespeleriet även helt fantastiskt, med Blacklist och Salem alumn. 
 
 
Handling
 
They say friendship isn't one big thing, it's a million little things; and that's true for a group of friends from Boston who bonded under unexpected circumstances. Some have achieved success, others are struggling in their careers and relationships, but all of them feel stuck in life. After one of them dies unexpectedly, it's just the wake-up call the others need to finally start living. Along the way they discover that friends may be the one thing to save them from themselves.
 
Mina tankar
 
Jag tänker säga det direkt - jag tokälskade det här första avsnittet. Jag älskade hur det var uppbyggt, jag älskade karaktärerna, jag älskade alla känslor, jag älskade skådespeleriet, karaktärernas egna draman, det underliggande känslan att det är något skumt på gång. Jag älskade allt. Jag var helt övertygad om att A Million Little Things skulle bli min This Is Us, och jag är så glad över att jag inte blev besviken. För det här avsnittet gav mig verkligen en wow-känsla. Jag skrattade, jag grät. Jag hoppas att A Million Little Things fortsätter så här säsongen ut. 
 
Första intryck av säsongens midseason-serier
 

Nyheter | Dark Phoenix och Birds of Prey

/ Nyheter
 
Dark Phoenix trailer
 
Jag förstår ärligt talat inte varför den här filmen fortfarande ska släppas. Disney och Marvel har officiellt köpt Fox, och det finns ingenting kvar för dem att göra. Men ändå vill dem släppa Dark Phoenix och New Mutants, trots att det inte kan leda till något. Det känns som ett så bortslösad möjlighet att göra en filmatisering av Dark Phoenix Saga (igen), istället för att vänta på Marvel att göra det. Självklart är det kul att se alla för en sista gång, McAvoys Professor X, Fassbenders Magneto, Hoults beast (vi behöver inte nämna Lawrence, och det gänget. Det vill vi helst glömma bort ens hände). 
 
Men det jag i alla fall alltid har uppskattat mest med XMCU, är alla fantastiska känslor. Det är ändå X-Men, som inte existerar utan misär. Detta verkar även existera i denna film - känslorna alltså. Sedan har jag väl egentligen inte haft så mycket emot Sophie Turner som Jean Grey, trots att hon tyvärr fick introduceras i den sämsta X-Men filmen vi fått. Apocalypse. Dark Phoenix lockar mig kanske till och med till att se om Apocalypse, eftersom det är därifrån vi går med denna film. 
 
Om vi ska prata mer om trailern i sig måste jag faktiskt säga att det ändå ser helt okej. Visst, det är kanske lite mycket Charles och Erik i något som ska vara Dark Phoenix, men det känns ändå acceptabelt. Det känns som det gamla vanliga X-Men, helt enkelt. En liten fråga som fortfarande existerar efter detta dock är vem Jessica Chastain ska spela (trots att det ryktas om att hon ska vara en alien). Själv hoppas jag på att hon har med Phoenix att göra, och att hon inte är en skurk utöver det. Tror att det skulle bli mycket bättre, och mycket coolare, om Jean hade varit både filmens hjälte och filmens skurk. 
 
 
Huntress och Black Canary
 
En till nyhet vi fick sent igår var att Huntress och Black Canary hade fått skådespelare, till den uppkommande filmen Birds of Prey där Margot Robbie redan är Harley Quinn. Mary Elizabeth Winstead ska spela Huntress och Jurnee Smollett-Bell ska spela Black Canary. Båda karaktärerna är människor som redan har dykt upp i serien Arrow, där Jessica De Gouw spelade Huntress och Katie Cassidy spelade Black Canary (Alaina Huffman spelade även Black Canary i Smallville). Jag måste säga att Birds of Prey vinner duellen över bästa val, i alla fall. 
 
Mary Elizabeth Winstead, som ska spela Huntress, är ett känt namn. Hon har bland annat nyligen varit med i serien Fargo, men även 10 Cloverfield Lane och Die Hard. I skrivande stund har jag inte sett jätte mycket med Winstead (och jag läser inte jätte mycket dc comics), men jag skulle ändå säga att hon är ett ganska bra val. Om hon färgar håret svart, och låter det växa lite, kan det nog bli väldigt likt utseendemässigt i alla fall. Skådespelaren bakom Black Canary, Jurnee Smollett-Bell, hade jag faktiskt aldrig hört talats om innan. Men hon har bland annat varit med i serierna Underground och Friday Night Lights. Tycker i alla fall att Smollett-Bell är ett väldigt coolt val för Black Canary. Intressant.