Första intryck | For the People & Rise

/ For the People, Första intryck
 
 
     Handling
 
Set in the Southern District of New York (SDNY) Federal Court, aka "The Mother Court," the legal drama follows brand new lawyers working for both the defense and the prosecution as they handle the most high profile and high stakes cases in the country - all as their personal lives intersect.
 
     Mina tankar
 
Hade oändliga förväntningar på den här serien, och den levde upp till varenda en. Piloten av For the People var helt fantastisk, och kommer nog bli en stor favorit nu till sommaren. Tyckte att det var ett kul koncept, att vi både följer åklagare och försvarare utan att ta sidor. Kommer att bli roligt att se hur dessa två grupper av människor samarbetar/motarbetar varandra i framtiden. Men hittills är jag i alla fall väldigt nöjd, älskade handlingen, älskade karaktärerna. Detta var en fullträff för mig. 
 
 
 
     Handling
 

A working class high school drama department and the students come alive under a passionate teacher and family man whose dedication to the program galvanizes the entire town.

 
     Mina tankar 
 
Hade egentligen planerat att inte kolla på Rise i förhand, eftersom att de ändrade sexualiteten på huvudkaraktären (som baseras på en riktig människa). Tycker egentligen att det är för oacceptabelt för att ge en chans. Men valde ändå att rent fiktivt se på detta första avsnitt, utan att tänka på omständigheterna, och jag tyckte att det var helt okej. De tog upp många viktiga diskussioner. Men det var inte tillräckligt bra för att jag ska fortsätta ge denna serie en chans. Tyvärr. Det var väldigt likt Glee, fast på ett mer realistiskt sätt. Dock utan den fantastiska musiken. 


Postat av: Lena

Måste nog ge Rise en chans visste inte ens att den existerade innan idag haha

Postat av: film&serier bloggen

for the people verkar ju vara jättebra, den måste jag se!

2018-03-16 @ 09:42:02
http://filmandserier.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: