Filmrecension | The Post

 
 
 
 
     Handling
  
In 1971, The New York Times has access to classified documents about the Vietnam War. However, the government uses the justice department to stop the distribution of newspapers claiming violation of the national security laws. Immediately after, the Washington Post has access to similar documents but they decide to face the government and publish the newspapers against the will of their lawyers and investors.
 
     Mina tankar
 
Hur är det möjligt att The Post är nominerad till en Oscar? Detta känns som ett bevis på att stora namn får gratisbiljetter. Att namnen Meryl Streep, Tom Hanks eller Steven Spielberg på ett papper per automatik ger nomineringar. För det här är inte en bra film. The Post känns oinspirerad, där inte ens två av världens bästa skådespelare riktigt presterar. Filmen känns slarvig, trevande, och når verkligen inte de nivåer Spielberg/Hanks samarbeten tidigare har gjort. The Post saknar helt enkelt djup, och jag tycker verkligen inte att denna film är värd de nomineringar den har fått. 
 
 
#1 - Felicia

Inte sett denna än men tyvärr är det ju ofta så att stora namn får gratisbiljetter. Tänker ofta på det gällande när skådespelare är nominerade till Oscars eller Emmy's. De som redan har stora namn blir nästan alltid nominerade fast de finns så många andra som är lika bra eller i endel fall till å med bättre men men så funkar det :/

Svar: Ja, det är faktiskt riktigt frustrerande! Finns antagligen hur många filmer som helst som är mer värda en nominering än vad The Post är!
Emelie Karlsson