Topp 7 "vänner" i serier med orimligt mycket kemi

 
Det här är egentligen ett inlägg jag skriver i frustration. I frustration över hur dessa människor är vänner, trots att det finns orimligt mycket romantisk och sexuell kemi mellan dem. Detta är vänner som har utrstrålat romantiska vibbar i ungefär alla scener de har haft tillsammans, men som aldrig blir tillsammans. Antingen för att serien lades ner, eller för att serieskaparna är hemska individer. Ungefär. Detta inlägg är ett samarbete mellan mig, Karin, Sara, Elsa och Felicia
 
Kara Danvers och Lena Luthor i Supergirl 
 
Vår första frustrerande vänskap är ett fall av hemskheter av serieskaparna, eftersom dem så uppenbart använder sig av queer-baiting med detta par. Men jag kommer ändå att fortsätta hoppas att det här någonsin kommer att bli något, eftersom det verkligen känns så uppenbart. Det värsta med Supergirl på den senaste tiden har varit alla hemska par - så ge oss ett bra. Ge oss Kara och Lena (eller Lena och Sam) (eller Kara och Sam). 
 
Ichabod Crane och Abbie Mills i Sleepy Hollow
 
Varje gång jag tänker på dessa människor tillsammans, eller bara ser dess namn tillsammans, får jag tårar i ögonen och en klump i magen. Det är helt sjukt att vi inte fick se Crane och Abbie tillsammans, helt sjukt. Det är knappt så att jag klarar av att skriva den här delen av inlägget, då jag blir så emotionell. Att fiktiva karaktärer kan få en att känna så här! Har aldrig gråtit så mycket som jag gjorde när Abbie och Crane sa farväl.
 
Ginny Baker och Mike Lawson i Pitch
 
Vi fick faktiskt lite action mellan dessa två innan serien lades ner, men de var fortfarande alltid bara kompisar. Av alla par på denna lista så är det dessa två vänner som har mest sexuell kemi, och det var antagligen inte bara jag som blev pirrig i magen av att få se dem tillsammans på skärmen. Jag tror att dessa två skulle bli tillsammans om serien hade fått en andra säsong, men nu blev det tyvärr inte så. Och vi får livnära oss på deras nästan-kyss. 
 
 
Eliza Dooley och Henry i Selfie
 
Tjatar alltid om hur bra den här serien är, och en av de främsta anledningarna varför är Eliza och Henrys förhållande i serien. Deras förhållande är först och främst emotionellt, och det är det jag älskar med det. Vi fick tyvärr inte ser mer än att både Henry och Eliza förstod att de var kära i varandra, innan serien lades ner. Vi fick aldrig chansen att se de agera på det, men vi fick ändå den råa Chandelier-scenen. Och ibland känns det ändå tillräckligt. 
 
Brian Finch och Rebecca Harris i Limitless
 
Limitless var en av mina första stora kärlekar. Det var en av de första serier jag följde från premiär till slut, och älskade så genuint. Det känns fortfarande så orimligt att en så fantastisk och så älskad serie kunde läggas ner. En aspekt som höjde serien till den nivå den faktiskt låg på var Brian och Rebecca, huvudkaraktärena. Deras förhållande var så otroligt ångestladdat, och så otroligt genuint. Och även fast deras vänskap var fantastisk, hade jag även uppskattat ett romantiskt förhållande (som kändes så uppenbart!). De är nyttiga för varandra.
 
Kay Daniels och Cameron Black i Deception
 
Det här är det senaste tillskottet till den här listan, Kay och Cameron från Deception. En serie som också lades ner efter en säsong. Under seriens gång kändes det alltid väldigt uppenbart att Kay och Cameron skulle bli ett par, och vi fick ändå ett par fina scener. Men vi hade inte tillräckligt med tid. Serien tog slut, och ett förhållande hade inte hunnit utvecklas. Kaymeron är alltså ännu ett frustrerande hål i mitt hjärta.
 
Lucy Preston och Garcia Flynn i Timeless
 
Om det är någon vänskap som gör mig argare än någon annan, så är det Lucy och Flynn i Timeless. Hur kan de inte förstå att de är perfekta för varandra?! Har i två säsonger längtat efter att deras förhållande äntligen ska bli romantiskt, men det händer aldrig. Om vi inte får något i filmen som kommer, så kommer detta förhållande fortfarande att vara ett öppet sår hos mig. 
#1 - Elsa

Såg två avsnitt av Sleepy Hollow för några år sedan. Var inte överförtjust men hade väl tänkt ge den ytterligare en chans senare, men sedan jag hörde talas om en av huvudkaraktärernas "avslut" så tappade jag totalt suget på att se den :(

#2 - Lena

Saknar Ginny och Mike!
Och ja Garcia och Lucy är riktigt bra som vänner, dem är kick ass helt enkelt, ser fram emot vad dem gör i "filmen"