Wedding of Dreams och Love In Design | Hallmark 2018

 
Nu är dags för det åttonde Hallmark-inlägget för i år. Åttonde! Det börjar bli lite väl många för att faktiskt länka alla inlägg direkt här, så för att läsa alla mina recensioner av årets filmer, klicka er in på min kategori "Hallmark". Jag kollar på alla filmer de släpper i år, och i år följer jag som sagt Hallmarks egna indelning av dess filmer. Nu var det dags för att recensera filmerna som hamnade mellan Summer Nights och Fall Harvest, nämligen Wedding of Dreams och Love In Design. Hoppas ni hittar något som faller er i smaken.
 
 
Wedding of Dreams
 
In the sequel to Summer of Dreams, it's been a year since Debbie's smash hit "Wonderland." Now living in a small town, she's found true love and left the music industry behind to teach kids the value of their own musical talents. But when her manager begins to pull her back into the limelight to celebrate the 20th anniversary of her first single, "Out of the Blue," Debbie has to decide which will come first – music or love?
 
Mina tankar 
 
Egentligen vet jag inte vad jag förväntade mig eftersom jag inte tyckte om Summer of Dreams, filmen denna är en uppföljare till, men jag tyckte inte Wedding of Dreams var vidare bra. Mitt främsta problem med Summer of Dreams var även mitt främsta problem med Wedding of Dreams, att själva "superstjärna" aspekten är så himla töntig. Framträdandena är jätte dåliga och allt känns bara allmänt konstigt att hon ska göra en comeback. Tror filmen hade varit mycket bättre om hon hade haft en annan karriär än artist, för själva småstadslivs aspekten är mysig. Slöseri av potential. ½
 
 
Love in Design 
 
In need of a shakeup on her home-makeover TV show, star Hannah is sent to her small New England hometown to renovate the historical Lewisburg Manor. When old flame Jeff is assigned to make sure Hannah's design preserves the historical manor, the two must find harmony between the old and the new.
 
Mina tankar 
 
Jag trodde att Love in Design skulle bli en av de bästa Hallmark-filmerna jag har sett på länge, men jag måste faktiskt säga att det är en av de sämre. Jag är faktiskt jätte besviken. Men det känns som att det blir så väldigt ofta med Hallmark, att de väntat bra filmerna blir sämre och tvärtom. Varför jag inte tyckte den här filmen var så bra var eftersom att den inte riktigt hade någon substans. Vi gick aldrig in på djupet, och vi fick alrig riktigt reda på något. Jag är även väldigt besviken över att det inte handlade lika mycket om inredning som jag trodde att den skulle göra. Som sagt - allt behandlades bara på ytan. Tråkigt nog.