Comics - vad jag läste i oktober och vad som släpps i november

 
Har fortfarande inte kommit in i läsningen igen på riktigt, tror inte att jag läste en enda bok i oktober, men det har ändå varit helt okej med serietidningarna. I oktober kanske det blev lite mindre än vanligt, men jag är ändå nöjd. Tycker om det faktum att jag fortfarande uppskattar att läsa serietidningar, trots at tjag inte läst böcker på riktigt sedan i våras/somras. 
 
Vad jag läste i oktober
 
Extermination #3 av Ed Brisson 
Jessica Jones #3 av Kelly Thompson 
Asgardians of the Galaxy #2 av Cullen Bunn 
X-Men Red #8 av Tom Taylor 
Mr. and Mrs. X #4 av Kelly Thompson 
Shuri #1 av Nnedi Okorafor 
The Unstoppable Wasp #1 av Jeremy Whitley 
 
Denna månad blev det mest att jag läste uppföljare till de serier jag redan läser, att jag inte gav så många nya serier en chans. Detta var väl då främst eftersom jag inte hade någon vidare lästlust. Men jag måste i alla fall utnämnda den tredje Jessica Jones som månadens bästa tidning. Riktigt bra mini-serie! Månadens sämsta tidning måste faktiskt ha varit den andra Asgardians of the Galaxy. Var en besvikelse efter den första. 
 
 
Vad som släpps i november
 
Uncanny X-Men 1-3 av Kelly Thompson
Fantastic Four #3 av Dan Slott
Ironheart #1 av Eve Ewing
Infinity Wars #5 av Gerry Duggan
West Coast Avengers #4 av Kelly Thompson
Shuri #2 av Nnedi Okorafor
The Unstoppable Wasp #2 av Jeremy Whitley
Asgardians of the Galaxy #3 av Cullen Bunn
X-Men Red #10 av Tom Taylor
Mr. and Mrs. X #5 av Kelly Thompson
 
 
Nu är det så att vissa av dessa redan har släppts, eftersom jag skriver detta inlägg ganska sent, men detta är i alla fall det som släpps i november som intresserar mig. Månadens huvudevent är självklart det faktum att Uncanny X-Men äntligen kommer tillbaka. Jag har till och med köpt en print-subscription av denna, så vi får se när det första numret hamnar i min brevlåda. Sedan börjar även nya Ironheart-serien, vilket kommer bli intressant.