Younger: säsong 5

 
YOUNGER SÄSONG 5
 
Handling 
 
Follows 40-year-old Liza, a suddenly single mother who tries to get back into the working world, only to find out it's nearly impossible to start at the bottom at her age. When a chance encounter with a 20-something guy at a bar convinces her she looks younger than she is, Liza tries to pass herself off as 26 -- with the help of a makeover, courtesy of her best friend Maggie. Armed with new confidence, she lands a job as an assistant to the temperamental Diana and teams up with her new co-worker and fellow 20-something Kelsey to make it in the career of her dreams.
 
Mina tankar 
 
Om jag ska vara ärlig, så måste jag säga att jag inte kommer ihåg mycket av den här säsongen. Eftersom jag maratonkollade allt förutom de två sista avsnitten, känns det ganska suddigt i mitt huvud. Men jag kan nog ändå överlag säga att säsongen var bra. Inte den bästa, men bra. Säsongsfinalen kändes dock väldigt skev, eftersom det i princip bara lades upp för nya problem. Det såg vi på Liza och Charles' miserabla ansiktsutryck i slutet. Jag tror dock att nästa säsong kommer att bli väldigt intressant, och jag hoppas verkligen att Liza och Charles kan klara av allt som går emot dem. 
 
 
Det bästa och sämsta med säsongen 
 
Det var jätte skönt att Charles fick reda på hur gammal Liza var så tidigt som han faktiskt gjorde i denna säsong, och att det också bara tog ett par avsnitt för honom att även acceptera det. Tyckte julavsnittet var jätte fint. En till aspekt som jag tyckte om med den här säsongen var Diana och Enzo, som passar jätte bra tillsammans. Det paret gjorde även så att vi fick se fler sidor av Diana, vilket alltid uppskattas. Det sämsta med säsongen tycker jag allt "Josh är fortfarande kär i Liza" snack har varit. Kan de inte låta deras romantiska förhållande vara historia? Kan de inte bara vara kompisar? Speciellt nu när vi äntligen fått ett förhållande mellan Liza och Charles. 
 
Säsongens bästa och sämsta karaktärer
 
Charles offrade otroligt mycket för Liza denna säsong, och det känns som han också normaliserades lite. Förut har det alltid varit "vem är Charles egentligen?", men nu har vi ändå fått en stabil grund till den frågan. Därför måste jag nog säga att Charles var säsongens bästa karaktär. Liza med, som vanligt. Tyckte även att Diana var helt fantastisk denna säsong, men jag tror inte att hon kommer bli säsongens bästa karaktär för ens hon officiellt vet om Lizas ålder. Säsongens sämsta karaktär måste jag faktiskt utnämna Josh. Egentligen Lauren med, eftersom det känns som att dem bara är med för att vara med just nu. Tråkigt, eftersom det tar bort ganska mycket tid från det intressanta (huvudberättelsen med Liza och företaget).