Min rankning av höstens nya serier | plats 12 till 9

 
Plats 12. Charmed
 
Det här är en riktigt dålig serie. Jag har fortfarande samma åsikt om den som jag hade när jag skrev mitt första intryck, om den här listan hade handlat helt och hållet om kvalitet och inte min personliga åsikt, så hade den här nästan hamnat sist. Ligger två avsnitt efter i skrivande stund, men jag tror att jag fortfarande kommer att ha kvar serien på mitt serieschema efter dessa avsnitt med. Den är katastrofal, men det är något som drar mig till den. 
 
 
Plats 11. New Amsterdam
 
Det här är en bra serie, i alla fall utifrån det jag själv har sett. Men som jag tidigare nämnt, så har jag väldigt svårt för sjukhusserier. Därför blev inte New Amsterdam en konstant på mitt serieschema, tyvärr. Men det är fortfarande en serie jag skulle rekommendera. En serie som jag tror många verkligen, genuint kan tycka om. Intressanta karaktärer, intressant utgångspunkt. 
 
 
Plats 10. Legacies
 
Med denna serie är min åsikt ungefär som den jag har kring Charmed, fast lite tvärtom. Det här är en ganska välgjord serie, faktiskt, som egentligen inte lockar mig överhuvudtaget (främst eftersom jag inte har sett The Originals och The Vampire Diaries). Men ändå fortsätter jag att kolla på den. I skrivande stund är detta främst på grund av Hope och Alaric, som jag mer än gärna hade sett tillsammans. Tycker verkligen om deras förhållande. Fortsätter att kolla då jag hoppas det kan bli romantiskt. 
 
 
Plats 9. God Friended Me
 
Det här var en serie jag från en första början trodde skulle bli väldigt, väldigt dålig. Det kan jag säga att den inte är. Men det här var en serie jag efter det första avsnittet även trodde skulle kunna bli väldigt, väldigt bra. Det kan jag också säga att den inte är. Den är någonstans där emellan, tyvärr. För efter det första avsnittet blev det lite tjatigt. Vi fick inga framsteg överhuvudtaget, och därför följer jag inte serien längre i skrivande stund. Den var dock bra, bara lite för o-revolutionerande.
 
 
Kicka för att komma till: plats 17 till 13