Vecka 26 | Vad jag vill se & läsa

 
Dessa veckouppdateringar var något jag började med i januari, men slutade med väldigt snabbt. Detta på grund av att jag varken läste eller såg på vidare mycket. Men jag tycker ändå om konceptet - och därför tänkte jag fortsätta med det, på ett annat sätt. Förut handlade det om wrap ups, nu tänkte jag att det kunde handla om vad jag vill se och läsa under veckan. Därför blir det mindre press på mig att faktiskt se och läsa saker, samtidigt som det är skönt att samla mina mål på ett enda ställe.
 
 
Böcker
 
Förra veckan blev det faktiskt så att jag inte avslutade en enda bok, vilket faktiskt känns helt okej. För jag kom ändå ett par kapitel in i The Outsider av Stephen King, och halvvägs in i My Oxford Year av Julia Whelan. Nu känns det faktiskt som att jag skulle kunna läsa ut båda dessa böcker denna vecka, vilket skulle vara fantastiskt! Om jag gör detta, så skulle jag även vilja ta mig igenom Every Exquisite Thing av Cassandra Clare som jag hade på min lista förra veckan med. Det är som sagt bara en novell på runt femtio sidor. 
 
 
Serier
 
Mina seriemål är denna vecka precis likadana som förra veckan - jag vill se klart den andra säsongen av Stranger Things och jag vill kolla ikapp de flesta serierna på min tbw på tvtime. Detta är ungefär femton avsnitt. Jag vill även denna vecka rensa lite bland de nya serierna, bestämma vilka jag vill fortsätta kolla på och vilka jag vill sluta se. Främsta prion jag har att se denna vecka är de nya serierna Love Is och Yellowstone. Sedan har jag även som ett litet mål på sidan att se klart den första säsongen av GLOW innan den andra släpps denna vecka. Började kolla på serien igår (mitt första intryck kommer på onsdag). 
 
 
Filmer
 
Förra veckan såg jag bara tre filmer, vilket känns jätte konstigt. Det är i princip vad jag nu för tiden kan se på en dag. Men jag skrev faktiskt till och med i min förra veckouppdatering att det skulle bli mindre filmer förra veckan. Det tror jag faktiskt det kommer bli den här veckan med. Jag såg It och Blockers förra veckan, vilket var de enda filmer som stod på min lista för den veckan. På min lista för den här veckan står främst Wedding March 1-4. Den fjärde filmen släpptes inatt och jag tänkte att jag skulle maratonkolla alla i veckan. Sedan har jag egentligen bara en film till på min lista, vilket också är en Hallmark-film. Yes I Do. Årets sista june weddings film.