Best dressed | Met gala 2018

Nu är det dags för en till best dressed! Dessa inlägg har jag faktiskt saknat att göra, nu när det inte alls har varit lika mycket galor. Men nu var det äntligen dags för årets Met gala, där dresscoden var "heavenly bodies: fashion and the catholic imagination". Ska försöka ta upp människor (helst skådisar) som följde detta tema, men ändå gjorde det snyggt. 
 
 
 
Chadwick Boseman
 
Det här är första gången jag har inkluderat en man på min best dressed-lista, eftersom dem alltid brukar vara så himla tråkiga. Men kolla här! Chadwick var en av få pojkar som faktiskt följde temat, och gjorde det helt fantastiskt. Det är mycket, men det känns inte som för mycket (även fast det kanske är vad denna gala livnär sig på). Han känns fortfarande väldigt avslappnad, och det är så coolt. Älskar detta, älskar de guldiga skorna. 
 
 
 
 
Kate Bosworth 
 
Detta kanske inte är något som känns ultimat när en ser det första gången. Det känns väldigt tråkigt och bröllop-igt. Men om en kollar närmare, syns det hur fantastiskt bra hon liknar en Botticelli-målning: Mary with the Child and Singing Angels. Älskar när outfits efterliknar klassiska målningar, och Kate gör detta på ett helt otroligt sätt. Hon ser ut som en ängel! Hon är så vacker. 
 
 
 
 
Blake Lively
 
Blake Lively vinner alltid på röda mattan, speciellt när det handlar om att verkligen uppnå en wow-känsla. Vilket är vad som Met galan går ut på. Hennes klänning är helt fantastisk, det går inte att sluta kolla på den. Släpet är otroligt, bodicen är helt otrolig. Huvudbonaden med. Detta är verkligen hur en följer temat, men samtidigt gör det på ett så snyggt sätt. 
 
 
 
 
Amber Heard
 
Det här är en väldigt minimalistisk utstyrsel. Det är inte jätte mycket som händer, förutom den starka röda färgen. Men jag tycker att detta minimalistiska, simplistiska verkligen stärker den djävulska look som Amber antagligen ville fånga. Speciellt när hon väljer att matcha en skrikig röd klänning med ett vinrött läppstift. Kul att hon stod ut i mängden, genom att inte försöka efterlikna något helgon eller dylikt.
 
 
 
 
Zendaya
 
Nu kommer vi till min absoluta favorit. Zendaya. För seriöst - ser ni det här? Ser ni det här? Zendaya har alltså valt att efterlikna en historisk människa, som senare blev ett helgon. Jeanne d'Arc. Det är så otroligt coolt så jag tror att jag kommer att dö. Hon har gjort Jeanne d'Arc, fast på ett sätt som ingen annan skulle kunna göra. På ett otroligt fashionabelt sätt. Hon fullständigt dödar den röda mattan, det finns ingen som kan vinna över det här. En hyllning till en otroligt cool kvinna, Jeanne, av en otroligt cool kvinna, Zendaya.