Nya trailers & vad jag tycker #2

 
The Little Stranger
 
Jag hade den här filmen på min watchlist eftersom det var ett period drama, med Domhnall Gleeson. Jag hade ingen aning om att det här var en film så många faktiskt såg fram emot (på grund av att det är regissören bakom Room, antar jag?). Jag visste inte ens vad den handlade om, om jag ska vara ärlig. Nu har jag i alla fall sett trailern, och även fast jag skulle se vad som helst med Domhnall måste jag säga att det här ser bra ut. Det är nog en bok vars bok den baseras på jag först vill läsa, men jag tycker om denna typ av skräck (revolutionerande mening för mig). Hemsökta hus, med Agatha Christie-vibbar. Detta är något jag vill se!
 
 
First Man
 
First Man är en film jag faktiskt har sett fram emot, eftersom jag har trott att det ska vara en lågmäld biografi. Men i och med denna trailer, måste jag säga att jag har haft väldigt fel. Herregud vad överdramatiserat det här är! Det känns som att de försöker skapa mycket - från ingenting. Med detta, så måste jag även säga att det här är lite väl mycket Ryan Gosling för min smak. Tycker alltid han är likadan med sitt skådespeleri, väldigt ointressant. Men självklart kan det även vara trailern som får det att se ut så här. Det kanske blir den intressanta biografi som jag faktiskt vill ha till slut. Annars får det vara, helt enkelt.
 
 
Dumbo
 
När jag först hörde att det skulle bli en live-action Dumbo blev jag besviken. Varför lägga ner tid på just Dumbo, när det finns så många andra bra filmer ni kan göra live-aciton av? Dumbo var aldrig min favoritfilm när jag växte upp, och jag måste faktiskt säga nu att jag knappt kommer ihåg den. Men den här teasern ser ändå väldigt bra ut, främst på grund av Burton-nischen. Färgglatt och intressant, samtidigt som Dumbo är hur söt som helst. Jag har även mina förhoppningar på att denna kan visa upp hur hemsk en cirkus faktiskt är, speciellt en cirkus med djur. När en har denna chans tycker jag inte att den bör slösas bort.