3 favoritkaraktärer just nu

/ Listor
 
 
 
 
Har jag nämnt att jag är besatt av serien 9-1-1? Ja, okej. En karaktär i 9-1-1 är i alla fall Abby som spelas av Connie Britton, och hon är helt fantastisk! Hon spelar människan som svarar på 9-1-1 samtal, men har nu blandats in mer i serien då hon är "tillsammans" med en av brandmännen - Buck. Samtidigt som hon tar hand om sin sjuka mamma. Hon är en otroligt genuin människa, samtidigt som hon är så otroligt modig och smart. Och mysig!! Får inte nog av Abby, Abby, Abby.
 
 
 
 
 
 
Vet att jag upprepar mig väldigt mycket, men det är verkligen bara 9-1-1 och Grown-ish som jag tycker om just nu. Därför är min andra favoritkaraktär just nu Grown-ishs huvudnamn, Zoey som spelas av fantastiskt vackra Yara Shahidi. Inspireras varje vecka av hur otroligt relaterbar hon är, samtidigt som hon klär sig helt fantastiskt. Är kär i Zoey. Och Yara.
 
 
 
 
 
 
Bobby. I de första avsnitten av 9-1-1 var han ett mysterium, men nu har vi verkligen sett hur mycket hjälp han behöver. Vi får en emotionell scen per avsnitt, och jag måste säga att jag inte varit så här sexuellt attraherad av en fiktiv karaktär på länge haha. Bobby!!! Han är så het, på ett så konstigt sätt! Sedan är Peter Strause otroligt karismatisk, vilket gör denna karaktär helt fantastisk.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: